Om bloggen

Hallå!
Jag som skriver här heter Ulrika och tycker mycket om papper, speciellt att hålla på med letterpress-tryck. En del av det jag trycker säljer jag här. Jag tycker också om pasta och minimalistisk rnb från 90-talet. Min sämsta musikstil är 70-talsfunk och min sämsta färgkombination är brun med rosa.
Den här bloggen kom till efter att jag spenderat en helg i Paris med det här –  det var så kul!
Alla bilder på bloggen är tagna av mig om jag inte skrivit något annat. Varsågod att låna om du länkar! Den som vill kan skriva till mig på inomhusbloggen@gmail.com.

 

Annonser

4 kommentarer till Om bloggen

 1. Gunnar Blidö skriver:

  Kul att du också har en blogg! Det känns lite avspänt och enkelt att spara några tankar eller dela minnen på det sättet! Vill du se den kan jag skicka den till din mejl. Den visas bara för de närmaste (USA mm)

  • inomhus skriver:

   Hej Gunnar, vad grymt att du lade den första kommentaren på min blogg! Jag håller med dig, det är enkelt och roligt att blogga. Det vore kul att titta in på din också, du får gärna maila den till mig på Facebook eller på inomhusbloggen@gmail.com.

   En riktigt GOD JUL önskar jag er!

 2. Mårten Bjurman skriver:

  Jag skulle också vilja ha en blogg!! Eller facebook!! Eller vad somm helst där jag kunde bre på ordentligt över vår nya Bowers & Wilkins Zeppelin Air. Den har redan efter några timmar förändrat vårt liv en del.
  Jajja det är inte för mig.
  Din Blogg är fin. Jag fortsätter kolla!
  Kramar
  Mårten

  • inomhus skriver:

   Yes, vad kul att ni slog till!! Älskar bra teknik och bra ljud! Jag tycker också att du skall ha en blogg, den skulle vara asbra. Om du inte vill ha en egen kan du i alla fall få göra några gästinlägg här på min. KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s