Good gift wrapping

Fick ett mail från Paper Source om att det är dags att börja planera årets julklappsinslagning! Lite overkill kan man ju säkert tycka eftersom de flesta av oss nog inte ens börjat planera årets julklappsinköp, men jag gillar som bekant den som tar papper på allvar. Och jo – jag kan nog också vara skyldig till att planera omslaget före innehållet ibland. Kalla mig ytlig. gift-wrapping

Vill uppmuntra alla att tänka lite okonventionellt om klapparna – det måste inte vara illmariga tomtar som springer efter getter och äter gröt på pappret. Våga gå all in på färg och form! Alla tre fina idéer här ovanför går med lite tålamod att åstadkomma själv. Vare sig du vill ha inspirationsbilder till eget fix eller vill köpa de färdiggjorda inslagningsgrejerna så rekommenderar jag den här listan på Etsy.

Psssst… på Etsy finns ju såklart också en helt outsinlig flod av fina och personliga klappar att lägga inuti paketen! Så slipper du stå med elektriskt hår och för varm jacka i milslånga köer en lördag vid andra advent. Just sayin! 
Annonser
Det här inlägget postades i DIY, Trendspaning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s