Brussels Design Guide: Brocéliande

broceliande

Nu ska jag tipsa om en av mina absoluta favoritbutiker här i Bryssel: Brocéliande! Som jag älskar den lilla gulliga affären! Mungiporna åker alltid upp till örona när jag är på väg dit, ja, ni ser ju själva på fånsmilet här ovanför.lofoten

Fabrice som har butiken väljer ut allting så noga, och priserna är inte farliga heller! Här är en hemskt söt tallrik med motiv från Lofoten, jag har inte lyckats hitta vem som tillverkat den, någon som vet?olika-broceliande

Det är en liten butik som rymmer mycket godsaker! Vi har handlat mycket där, mest småplock men sist blev vi väldigt sugna på soffbordet som syns i vänsterhörnet av bilden här ovanför. Ett stort plus är att Fabrice dessutom är världens snällaste och trevligaste flamländare, som alltid blir glad när man kommer dit. Som en gammal kompis!sista-broceliande

Här packar han in våra senaste fynd; sex pastellfärgade saftglas kompletta med tillhörande trådkorg att bära dem i, och en klassisk stor gammal Le Creuset-gryta i mint condition till fyndpriset 50 euro. Vi ses snart igen, Fabrice!

————————————–

Ett hett tips för den som besöker Bryssel är alltså att gå till Brocéliande som ligger på Rue des Chartreux 44. För den som bor i Bryssel och kan få med sig möbler hem finns sedan november också en större butik med mer fokus på möbler på Rue de Laeken 90.

Obs! Bara öppet på fredagar och lördagar till 18.30.

Annonser
Det här inlägget postades i Darlings, Loppisfynd, nyinköpyt, Resor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Brussels Design Guide: Brocéliande

  1. Sara skriver:

    Fantastiskt mosaiksoffbord på sista bilden i vänster hörn! Det hade jag inte sagt nej till 🙂 Trevlig blogg med fina färger, former och mönster!

    /Sara, Mirjams syster

    • inomhus skriver:

      TACK Sara, vad gullig du är! Visst är bordet fint – och matchig spegel till. Han presenterar allt så fint i butiken också – man blir sugen på nästan allt där inne. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s